Blogg

Jäkla rappakalja rent ut sagt,
http://www.expressen.se/sex/1.2099434/man-som-tjanar-mindre-otrogna

 

För det första så vägrar jag att tro på detta jäkla svammel, vad är det för urval och hur stort är det. För om detta vore sant så visar det i så fall bara än en gång att män inte är annat än jäkla djur, finns det inga ”riktiga män” såna som är trygga nog med sig själva för att inte gå omkring med världens mindervärdeskomplex och vänstra till höger och vänster.
Det är vi själva som tillåter detta synsätt genom att fortsätta ursäkta skithögarna med att ”män är män” och kan inte rå för det, det börjar redan när de är barn. Det är helt ok att pojkar utåtagerar och håller på med en massa otyg eftersom ”pojkar är pojkar”. Hade en flicka gjort exakt samma sak så hade det blivit ramaskri av det hela, det är upp till oss föräldrar att inte tillåta detta synsätt att fortsätta.

 

Män har väl för tusan precis samma jäkla möjligheter att själva välja vad de gör och inte, att stå för vilka de är osv som vi kvinnor. Eller är de så underlägsna oss att de inte kan styra sig själva? Skulle knappast tro det och tycker därför att det är väldigt konstigt att dessa ursäkter är så himla vanliga i vår ngr för mansgrisaktiga värld. För vad de egentligen säger då är ju att de inte har samma förmåga till att kontrollera sig själva som vi, hm lite paradoxalt kanske.

 

Så en stjärna i guld på kanten till de män som inte köper detta och som är riktiga män..  


Currently rated 3.0 by 108 people

  • Currently 3,046296/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed