Blogg

Med silversmycken på


skrivet den 09 aug av Cat, klockan:15:55

Letade frustrerat runt efter mina silversmycken som jag lyckats förlägga, satte mig framför datan en stund för att lugna ner mig lite.
Hittade då en artikel som berör i alla fall mig väldigt illa.

 

http://www.expressen.se/Nyheter/1.2090597/bilden-som-fick-usa-att-vakna

 

Jag struntar i hur politiskt inkorrekt det än är, jag skulle tycka det vore förfärligt om USA lämnade Afganistan med tanke på det barbari som ideligen förekommer.
Länder som tillåter männen att skänka bort kvinnor som försoningsgåvor och sen skära av henne diverse kroppsdelar, det är banne mig inte ett land redo att styra sig själv. Alla dessa förtryckta människor kanske inte riktigt håller med krigskritikerna angående ifall andra har rätt att lägga sig i eller inte.

På samma sätt som jag hoppas jag har mod nog att ingripa om jag ser någon bli misshandlad så hoppas jag att det även fortsättningsvis finns nationer som inte bara lever efter ”mind your own buisseness” principen. Att folk blir behandlade på det här sättet på vissa platser är ett faktum, att det är barbari och upprörande hoppas jag de flesta håller med om.
På vilket sätt kan man då försvara att INTE ingripa, för mig är det ungefär lika illa som att anse att man bara ska stå och titta på när en annan medmänniska blir ihjälslagen. Rätt till frihet i all ära men kan man inte hantera friheten utan till och med plåga sina egna landsmän på detta sätt och tycka att det är helt ok, då är man banne mig varken värdig eller mogen att vara fri.
Frihet under ansvar är en helt annan sak.

 

Jag hittade mina silversmycken till slut, så nu sitter jag här med silversmycken på men av nån underlig anledning kan det kvitta.
Att jag har mina öron och näsa ”på” känns betydligt viktigare.


Currently rated 3.0 by 115 people

  • Currently 2,982608/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed