Blogg

Fynda silversmycken billigt?


skrivet den 07 okt av Malin, klockan:14:56

Jag vill ha silversmycken.. men va jag vet så är det dyrt!

Jag har kollat runt på nätet men jag hittar inga bra sidor eller ställen över huvud taget. Bara massa aktioner hit och dit och det känns inte bra! Om något vem nått bra så säg till! Man vill ju också vara säker på att det är äkta så att man inte typ blir lurad.. och jag har en tendens att tro på okända människor för att dem är sååå trevliga..haha.

Men som sagt, vet någon vart man kan fynda silversmycken billigt så skriiiiv! Och ännu bättre är det om någon vet vart man kan få tag på örhängen och halsband som ser ut som änglavingar. Bara älskar de!  

Hjälp mig!


Currently rated 2.4 by 120 people

  • Currently 2,408335/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed